Политиката за защита на личните данни на СНЦ „Български правозащитен алианс“ има за цел да информира за използването на лични и други данни, които се събират, когато се посещава уебсайта www.bpa.bg. Нашата цел е да гарантираме максимална защита на вашите лични данни. Затова ви молим да прочетете тази Политика за поверителност, и да се запознаете с това каква информация се събира и как ще бъде използвана тя.

Ситемата която управлява нашия уебсайт събира лични данни автоматично, когато го посещавате. Това включва:

  • Информация за устройството и операционната система, IP адрес, посетени страници, препращащ уебсайт, дата и часът на посещение в нашия уебсайт.
  • Информация и данни от интернет регистрационни файлове, събирани чрез трети страни, като например Google Analytics, които не ви идентифицират конкретно.
  • Информация, събирана от „бисквитки“ (Cookies). За повече информация, моля, вижте Политика за „бисквитките.

Как се използва събраната информация

Информацията, която събираме, се използва за следните цели:

  • Да подобряваме нашия уебсайт с цел да гарантираме, че съдържанието е представено по най-ефективния начин за вас и за вашето устройство.
  • Да изпращаме съобщения и да комуникираме с вас по имейл относно наши услуги или събития, които може да представляват интерес за вас.
  • Да анализираме как вие използвате нашия уебсайт.
  • Да отговаряме на запитвания и коментари.
  • Да поддържаме нашия уебсайт безопасен и сигурен и да спазваме нашите законови изисквания и задължения.
  • Да проверим коментарите за спам.

Споделяне на информация с трети страни

Защитата на личната ви информация е важна за нас! Ние няма да споделяме тази информация с външни лица, освен когато:

  • Информацията е изискана от служби, свързани със законодателството на Република България.
  • Информацията помага за откриване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности.
  • Информация и данни от интернет регистрационни файлове, събирани чрез трети страни, като например Google Analytics , които не ви идентифицират конкретно.
  • Във всички други случаи, ние ще споделяме вашата лична информация с трети страни, само ако имаме вашето изрично съгласие.

Защита на личната информация

За да се защити личната ви информация от неоторизиран достъп и промяна, ние сме въвели определени мерки за сигурност. Ние подобряваме тези мерки за сигурност постоянно и се опитваме да осигурим високо ниво на сигурност. С цел да ни помогнете да поддържаме високо ниво на сигурност ви молим да пазите вашето потребителско име и парола и да не ги разкривате на трети лица. Във всеки един момент, в който се чувствате несигурни за личните си данни, може да промените паролата на профила си или да го изтриете напълно.

Колко дълго се съхранява личната информация

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Промени по декларацията ни за поверителност

Използвайки нашия сайт и онлайн книжарница, вие се съгласявате със събирането и използването на тази информация. Моля, обърнете внимание, че ние може да променяме тази Политика за поверителностза по-добра защита на вашата лична информация. Ние препоръчваме да проверявате редовно този документ, когато влизате в профила си. Ако продължите да използвате услугите ни, това показва, че сте съгласни с промените които са направени.

Комисия за защита на личните данни

  • София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15
  • тел.: 02/940 20 46; факс: 02/940 36 40
  • e-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • уебсайт: www.cpdp.bg.
Този документ е обновен на 09.08.2018 г.
Close Menu